Skräddarsytt byggteam
Ditt Drömteam startade Åsa Heidenmark 2015. Efter många års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med inredning av olika renoveringsprojekt efterfrågade Åsa ett strukturerat team av byggaktörer, som hjälper kunderna från skissbordet och hela vägen fram till mål.

Ditt drömteam tar helhetsansvar för din byggprocess och involverar alla berörda yrkesroller redan på idéstadiet. När alla aktörer möts tidigt i ett projekt finns det mycket tid och kostnader att spara. Det blir färre ändringar längs vägen och det uppstår en framförhållning som leder till smidiga och effektiva byggprocesser.
Respekt för tid och kundförväntningar är viktigt för att en byggprocess ska bli kvalitativ - en inställning som Åsa delar med kollegorna i Drömteamet.

Gytis  Rinkevicius
Arbetsledare 
Balt Pro AB

Gytis driver sedan 10 år byggöretaget Balt Pro.
Gytis gillar utmanningar - ingenting är omöjligt - men det är viktigt att du har rätt person på rätt plats. Gytis är noggrann och släpper aldrig i från sig något han inte är nöjd med.

Åsa Heidenmark
Renoveringskoordinator
Heidenmark Design


Åsa driver sedan 9 år inrednings företaget Heidenmark
Design.
Åsa ser ofta möjligheter och bidrar med snygga och smarta inredningslösningar.
Hon är strukturerad och låter sällan något falla mellan stolarna.

Lukas Sjöstedt
Arbetsledare
Sjöstedts Bygg AB

Lukas driver sedan 6 år byggföretaget Sjöstedts Bygg.
Lukas ger sig in i varje projekt, litet som stort, med samma engagemang. Med sin bakrund inom finsnickeri har Lukas ett extra öga för detaljer.