Ditt Byggteam


Ditt Byggteam startade Åsa från Heidenmark Design 2015. 

Efter många års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med inredning och planering av olika renoveringsprojekt, efterfrågade Åsa ett strukturerat team av byggaktörer. Ett team som hjälper kunderna från skissbordet och hela vägen fram till mål.

Åsa var ofta anlitad som inredningskonsult i projekt där kunderna anlitade olika aktörer separat; arkitekt, konstruktör, byggare med delad entreprenad etc. Det resulterade i att ingen tog ansvar för helheten utan varje aktör fokuserade på sin del. Det var här idén med Ditt Byggteam föddes.

Vi i Byggteamet är med från första mötet tills projektet är helt klart.

Du får en tilldelad byggkoordinator som är väl insatt i helheten och vi har all den kompetens som behövs i vårt nätverk. Lukas från Sjöstedts Bygg AB eller Gytis från Balt Pro AB står för utförandeentreprenaden och blir även din ansvarige arbetsledare.

Oavsett om det handlar om ett mindre badrum eller ett helt hus så tar vi oss an projektet med samma engagemang.

Ditt Byggteam är vårt arbetsnamn. Företagen bakom teamet är Heidenmark Design, Balt Pro AB och Sjöstedts Bygg AB. Byggentreprenad tas med helhetsansvar genom Baltpro AB eller Sjöstedts Bygg AB. Vi jobbar med tydliga offerter, avtal och tidsplan. Vi arbetar med behöriga underentreprenörer och har ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.


Välkommen till oss!

 

Gytis   Rinkevicius
Baltpro AB - Ägare/arbetsledare

Åsa Heidenmark
Heidenmark Design - Ägare/koordinator

Lukas Sjöstedt
Sjöstedts Bygg AB - Ägare/arbetsledare

I